Cleanformance

Vegán. Tiszta. Hatékony

Parabén, ásványi olaj, mikroműanyag és szilikonmentes hatóanyagokkal biztosítja az egészséges, ragyogó bőrt. Az összetevők 98%-a természetes eredetű és különös ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

A tiszta szépség ma már egyet jelent a tiszta és mentes hatóanyagok használatával. A BABOR a fenntarthatóság és az erőforrások lelkiismeretes felhasználásának nevében alkotta meg ezt a termékcsaládot.

Az új termékcsalád a clean beauty és a természetes, friss arcbőr képviselője.A DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE termékek formulái vörös juhar kéreg kivonatot tartalmaznak, amely védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen. A pre- és probiotikumok pedig megerősítik a bőr természetes védőrétegét.

Két termék tartalmaz továbbá CBD-t - kannabidiolt - is, melyet a kender növényéből nyernek ki.
Nyugtatja a különösen kimerült vagy irritált bőrt, és gyulladásgátló hatással rendelkezik.


A DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE, akár 98%-ban is természetes összetevőkön alapul és mentes az állati eredetű összetevőktől, az ásványi olajoktól, a mikroműanyagoktól és a szintetikus alapanyagoktól, valamint glutén-, laktóz- és szilikonmentes.

Az összetevők listája ennyire átlátható és letisztult formában még soha se jelent meg a termékeken. A bőrre gyakorolt hatásuk is fel van tüntetve a termékek csomagolásán, hogy bárki számára érthető legyen, letisztulttá váljon.

Környezetkímélőbb csomagolás és gyártás. A csomagolás újrahasznosított papír felhasználásával készült, a tubus 30%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

Szeretnéd otthonodban is kipróbálni?

Jelentkezz be kezelésre!