Doctor Babor Pro

Precizitás és tökéletesség

Mik is azok az AHA savak?

Az AHA savak (alpha hydroxy acids) az úgynevezett kémiai peelingek csoportjába tartoznak. Természetes eredetűek, fő alkotó elemei a tejsav, borkősav, citromsav, almasav és glikolsav. Ezek növényi eredetű, nem toxikus hatóanyagok, amelyek az almában és körtében almasavként, a citrusfélékben citromsavként, a szőlőben és a borban borkősavként, az aludttejben tejsavként, a cukornádban glikolsavként fordulnak elő.

 Stimulálják a bőrmegújító folyamatokat, behatolnak az elhalt szarusejtek láncai közé, fokozzák azok leválását, és ezzel elősegítik a hatóanyagok felszívódását. Az hogy a gyümölcssavak milyen mértékben tudnak behatolni a bőrbe, függ a molekulák méretétől, a sav pH értékétől és a hatóidőtől is. A legkisebb molekulaméretű alpha hydroxy sav a glikolsav, ezért ez képes a szaruréteg legmélyebb sejtsoraiba is eljutni. 

A BABOR hosszútávon tesztelt gyümölcssavas koncentrációi felesleges stressz nélkül tudnak átfogó és intenzív eredményeket elérni. Bőrön alkalmazva ezek a gyümölcssavak feloldják a kötéseket az elhalt hámsejtek között, lazítják a bőr szerkezetét, hatékonyan kisimít és segít a tisztátalan arcbőr tisztulásában is. A faggyúmirigyek működését csökkentik, ezáltal gátolják a komedo képződést, a pigmentfoltok színe halványul vagy teljesen el is tűnik, az apróbb ráncok eltűnnek, a mimikai ráncok kisimulnak.

1. TheraPRO Peel kezelés

Bőrmegújítás. Kisimítás. Gyümölcssav kezelés, melynek során a gyümölcssav intenzitását egyedileg határozom meg a bőrtípusodnak és bőrállapotodnak megfelelően. Kontrolláltan, de mégis hatékonyan érjük el a kívánt eredményt. A bőr ragyogóan friss már az első kezelés után. Különlegesség: Különböző intenzitású, akár 30%-os és 2,7 pH-értékű AHA-savakat használok a kezelések során.

A savas kozmetikai kezelések során a bőr normál 4,5-5,5 közöti értékét a professzionális savkombinációk kontrollált módon kissé csökkentik.
Minél alacsonyabb a savas peelingek pH értéke és magasabb az alkalmazott savak koncentrációja, annál érezhetőbb a peeling hatása és rövidebb a hatóidő. Ezért nagyon fontos hogy a kezeléseket, kezelés kúrákat és az otthoni ápolásra vonatkozó ajánlásokat tökéletesen az aktuálisan adott bőrállapotodhoz szabjuk.

2. TheraPRO Peel C kezelés

Egyenletesség. Feszesség. A fáradt bőrszín és az egyenetlen bőrkontúr ellen. Életerős frissességet és simaságot ad. Ajánlom minden bőrtípusra, melyen az öregedés látható jelei már megjelentek, úgy mint a ráncok, a tónusvesztés és a rugalmasság csökkenése. Ez a nagy teljesítményű antioxidáns, aktivizálja a kollagén termelés növekedését, ezzel létrehozva egy rendkívül hatékony anti-aging kezelést. Javítja a kollagén szerkezetét, és serkenti a bőr saját kollagén szintézisét. Különlegesség: 10% AHA peeling és 20% C-vitamin.

3. TheraPRO Peel EGF kezelés

Bőrfelépítés. Kisimítás. Erősítő anti-aging kezelés. Az aktiváló peptidek támogatják az EGF és az EGF faktorokat, így hozzájárulnak a bőr megújulásához és a kollagén szintézishez. Különlegesség: Lift Effect maszk.

Szeretnéd otthonodban is kipróbálni?

Szakértői kezelés

Kérj tanácsot, hogy melyik DOCTOR BABOR PRO kezelés segíti elő legjobban bőröd eredményes ápolását és emeli új szintre bőröd egészségét és szépségét!

Jelentkezz be kezelésre!