Doctor Babor

A tapasztalat és a tudomány találkozása

A DOCTORBABOR nagy teljesítményű formulái a tudomány és az orvostudományi terület legújabb ismereteinek szinergiáin, valamint a DOCTOR BABOR évtizedes kutatási tapasztalatain alapulnak - Németországban készült precíziós kozmetikumok.

A DOCTOR BABOR egyedülállóan komplex termékkínálattal rendelkezik:
A plasztikai műtét előtti bőrfelkészítés majd azt követő regenerálás, a mikrodermabrázió, sejt regenerálás, aknés bőr kezelése, folthalványítás és intenzív bőrfeszesítés mind szerepel a repertoárban. A bőrgyógyászok által világszerte elismert, a plasztikai sebészek által is alkalmazott termékek csoportját a kozmetikában felhasználva egyedülállóan hatékony anti-aging kezelések válnak lehetővé.

A DOCTOR BABOR nem csupán a műtét előtti felkészítésre és a műtét utáni regenerációra alkalmas, hanem kiváló anti-aging sorozat, amely a bőrproblémákat gyorsan, látványos eredményekkel oldja meg.

Újradefiniálja, feszesíti a bőrt, és hatékonyan, látható eredményekkel csökkenti a bőröregedés jeleit.

Különleges termékek precíz, aktív összetevők kombinációjával harcol az öregedés egyértelmű jeleivel, mint például a ráncok, a bőr rugalmasságának/feszességének elvesztése, és az arckontúrok látható megereszkedése.

Szakértője

  • az arckontúrok újraformázásának
  • a bőr feszesítésének
  • a ráncok kisimításának

Fő aktív összetevők

BIOGENPLANT Kivonat: Természetes gyógynövény- és növényi kivonatok rozmaringból, ginzengből, csalánból, görvélyfűből, vizitormából, sóskából, füstikéből, hólyagmoszatból. Intenzíven regenerál.

RoyalJelly - természetes méhpempő: A méhkirálynő tápláléka -gazdag fehérjékben, szénhidrátokban, lipidekben, B-vitaminokban és nyomelemekben. Elősegíti a bőr regenerálódását.

Szeretnéd otthonodban is kipróbálni?

Jelentkezz be kezelésre!