ReVersive

Visszaforgatja az idő kerekét

Működésbe hozza a bőr természetes anti-aging mechanizmusait. Ez a kezelés hihetetlen kisugárzást és ragyogást biztosít!

A kozmetikai kutatások legújabb felfedezéseit felvonultató összetevők, a lenyűgöző megjelenés, fantasztikus illatok és egy kiváló anti-aging kezelés jellemzik a sorozatot.

Fiatalság Peptid komplex

A REVERSIVE anti-aging sorozatban található Pro-Youth Complex-szel visszahozza a bőr egyedülálló szépségét és felveszi a harcot a bőr öregedésének leggyakrabban látható jeleivel.
A Pro-Youth Complex semmilyen más kozmetikai cég termékkínálatában nem található meg, kizárólag csak a BABOR-ban.

A Re-Youth Complex-nek azonnali simító hatása van. A bőr elszíneződése és egyenetlensége csökken, az arcbőr láthatóan feszesebb és simább, és frissen, fiatalosan ragyog.

Alba rózsa őssejt kivonat

Kiegyenlíti a bőrtónust és fokozza az arcbőr ragyogását. Az anyagcsere aktivitás elősegítésével a bőrsejtekben javulnak a sejtfunkciók: segíti a bomlástermékek kiválasztódását és azok távozását. Ezen kívül a kivonat erősíti a bőr védelmi vonalát, magas antioxidáns tartalma védi a bőrt a környezeti ártalmaktól, különösen a kék fény okozta öregedéstől. A tirozináz (festék képzésben résztvevő enzim) termelésének gátlásával csökken a melanin termelődés (sötét pigmentek festékanyaga), ezáltal egyenletesebb bőrszínt eredményez, felfedi az egészséges és hibátlan arcszínt.

Az alba rózsa illata határozza meg a termékcsaládot, mely kellemes, fiatalos és könnyed.

Környezettudatosság jegyében készült VEGÁN termékcsalád


A ReVersive termékcsalád megújulása során a BABOR több évtizedes tudásával optimalizálta a krémek textúráját, megtartotta az egyedi, rózsás illatot és modern, környezetbarát csomagolásba bújtatta a termékeket.


Szeretnéd otthonodban is kipróbálni?

Rózsakvarcos exkluzív arckezelés a szalonban

A kezelés során két speciálisan kialakított rózsakvarcot használok kiegészítve a már sok vendégem által ismert speciális BABOR lifting masszázzsal kombinálva. Ez egy olyan relaxáló, spa-élményt biztosító luxus kezelés, ami az erős lifting hatás mellett fokozza az energia áramlást, megszünteti a letapadásokat és aktiválja a vér- és nyirokkeringést a kezelés közben. 

Jelentkezz be kezelésre!