Rólam

Gyermekkori álmom volt kozmetikussá válni, ez az álmom 2012-ben vált valósággá. Pályafutásomat a belvárosban kezdtem, és azóta is Budapest szívében dolgozom. Szerencsésnek érzem magam, hogy minden nap azzal foglalkozhatok, ami egyben a hobbim is és szeretettel tudom csinálni.
Számomra egyértelmű volt termékválasztáskor a BABOR. A megjelenésük, profizmusuk lenyűgöz a mai napig! Emlékszem, amikor először próbáltam, azonnal tudtam, hogy ennek az exkluzív és modern csapatnak a részese szeretnék lenni. Életem egyik legjobb döntése volt!
Imádom, hogy folyamatosan megújulnak, náluk a fejlődés természetes, ahogy számomra is. Folyamatos továbbképzések, új hatóanyagok és termékek segítik a munkámat, hogy vendégeim számára mindig a legújabb bőrápolási eszközöket és termékeket tudjam megmutatni.

A magunkra fordított minőségi idő, a töltődés, a kikapcsolódás és a relaxáció olyan plusz energiákat tud adni, amire mindenkinek szüksége van, ami testileg-lelkileg vértez fel a rendszeres stresszel járó mindennapi életben. A mai rohanó világban egy sikeres, kiegyensúlyozott Nő számára fontos, hogy Önmagának éppúgy megadja azt a figyelmet és törődést, mint amit szerettei számára is nyújtani tud. A kozmetikai kezelésekre szánt idő fontos és szükséges, hiszen a kezelések és szépészeti eljárások hozzásegítik a nőket az önbizalommal teli élethez és az egészséghez.


Ne félj megadni magadnak a törődést, testi-lelki szinten!